• Persoonlijk advies
  • Taxatie van uw huis
  • Hulp bij aankoop

Kies voor een betrokken makelaar in Eindhoven

Heeft u een makelaar nodig voor de aankoop of verkoop van een woning in Eindhoven? Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van een woning of om een gedegen advies over een vastgoedvraagstuk, de makelaars van Slippens Vermeer weten steeds door te dringen tot de kern van de zaak. Door alle details van uw vraag te kennen en door een verfrissende en onderscheidende werkwijze. Gedreven, correct en kleinschalig – en dus flexibel. Altijd met oprechte aandacht voor het belang van de klant. En dat weten onze klanten te waarderen.

Tel: 040 2129088Woningaanbod

Een gerenommeerde makelaar voor de verkoop van uw woning in Eindhoven

De verkoop van een woning is een vak apart en voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Wanneer uw huis te klein wordt, u juist kleiner wilt gaan wonen of simpelweg naar een andere locatie wilt verhuizen, moet u natuurlijk wel eerst uw huidige woning verkopen met de hulp van een makelaar. Onze woningmakelaar in Eindhoven helpt u hier graag bij. Bijvoorbeeld door een taxatie van uw huis uit te voeren, zodat u zeker weet dat u een goede vraagprijs voor uw woning heeft. U wilt immers niet te veel vragen, want dan kan het erg lang duren voordat u de woning verkoopt. Ook een te lage vraagprijs is natuurlijk onwenselijk. Daarom is het slim om voor de verkoop van uw woning in Eindhoven eerst een waardebepaling te laten maken door onze makelaardij.

Koop uw nieuwe woning via onze makelaardij in Eindhoven

De aankoop van een woning is voor veel mensen een spannende en niet alledaagse  gebeurtenis. Als woningmakelaar staan wij voor u klaar bij de aankoop van uw woning. Het maakt daarbij niet uit of u een starter bent op de woningmarkt en een makelaar in Eindhoven zoekt of juist wilt doorstromen van uw huidige woning naar een nieuwe woning met behulp van een aankoopmakelaar. U kunt altijd op ons rekenen voor persoonlijk advies. En heeft u bij een van onze woningen gekeken, maar bent u niet onze uiteindelijke koper geworden? Ook dan neemt onze makelaardij contact met u op en zoeken we indien gewenst een andere woning in Eindhoven die op uw wensen aansluit.

Neem contact op met onze woningmakelaar

Als u interesse heeft in een nadere kennismaking met ons kantoor en meer informatie wilt over onze werkwijze en over de kosten voor het verkopen van een woning, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons wanneer u belt naar 040 2129088 of een e-mail stuurt naar info@slippensvermeer.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen en op die manier uw wensen aan ons te laten weten.

Het aankoop traject
  1. Een orienterend gesprek
  2. Wij gaan voor u op zoek
  3. Wij houden u op de hoogte
  4. We begeleiden u bij het bezichtigen
  5. Advies bij aankoop