Verkoop

De verkoop van een woning is een vak apart en voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook van grote toegevoegde waarde u hierbij te laten adviseren door een deskundig makelaar van Slippens Vermeer. Onze dienstverlening bij de verkoop van een woning start met een vrijblijvend gesprek. We bespreken hierin de verkoopmogelijkheden en geven ons advies over de te volgen strategie passend bij de verkoop van úw woning. Het vervolgens vaststellen van de optimale vraagprijs is erg belangrijk. Hiermee kiezen we de positie in de markt en bepalen we op welk koper segment we ons gaan richten om zo de hoogst mogelijke opbrengst te realiseren.


Daarna gaan we uw woning in de markt zetten. We stellen een uitgebreide brochure voor potentiële kopers samen en we brengen uw woning, via verschillende kanalen, breed onder de aandacht bij een grote groep mensen.

Potentiële kopers die uw woning willen bezichtigen worden door ons op deskundige wijze door uw woning geleid. Tijdens de prijsonderhandelingen zetten wij alles in het werk om voor u de hoogst haalbare opbrengst te realiseren.

Wanneer we uw woning hebben verkocht, leggen we alles zorgvuldig vast in de koopakte. Het verkoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, de overdracht van uw woning plaats. Ook na het transport bij de notaris zijn wij u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken.

Wilt u meer informatie dan komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard bent u ook  van harte welkom op ons kantoor.

Informatie omtrent Corona virus

Lees verder