Een huis verkopen in Eindhoven

Een huis verkopen is een vak apart en voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook van grote toegevoegde waarde u hierbij te laten adviseren door een deskundig makelaar van Slippens Vermeer Makelaars. Onze dienstverlening bij de verkoop van een woning start met een vrijblijvend gesprek. We bespreken hierin de verkoopmogelijkheden en geven advies over de te volgen strategie passend bij de verkoop van uw woning. Het vervolgens vaststellen van de optimale vraagprijs is erg belangrijk. Hiermee kiezen we de positie in de markt en bepalen we op welk kopersegment we ons gaan richten om zo de hoogst mogelijke opbrengst te realiseren.

Laat uw huis verkopen door een gerenommeerde makelaar in Eindhoven

Nadat de vraagprijs is vastgesteld gaan we over tot het verkopen van uw huis in Eindhoven en zetten we uw woning in de markt. Onze verkoopmakelaar stelt een uitgebreide brochure voor potentiƫle kopers samen en brengt uw woning, via verschillende kanalen, breed onder de aandacht bij een grote groep mensen. Potentiƫle kopers die uw woning willen bezichtigen worden door ons op deskundige wijze door uw woning geleid. Tijdens de prijsonderhandelingen zetten wij alles in het werk om voor u de hoogst haalbare opbrengst te realiseren bij het verkopen van uw huis in Eindhoven.

Ook na de verkoop staan wij voor u klaar

Na het verkopen van uw huis in Eindhoven leggen we alles zorgvuldig vast in de koopakte. Het verkoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, ofwel de overdracht van uw woning, plaats. Ook na het transport bij de notaris zijn wij u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken. Daarnaast hebben we ook een ruim woningaanbod, mocht u uw huis eerst willen verkopen en vervolgens op zoek gaan naar een nieuwe. Wij zijn namelijk ook actief als aankoopmakelaar. Wilt u meer informatie? Dan komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. Neem contact met ons op door te bellen naar 040 2129088 of stuur een e-mail naar info@slippensvermeer.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.