• Persoonlijk advies
  • Taxatie van uw huis
  • Hulp bij aankoop

Verkoopmakelaar in Eindhoven

Heeft u een verkoopmakelaar nodig voor de verkoop van uw woning in Eindhoven? Dan rekent u het best op Slippens Vermeer Makelaars. Wij zorgen ervoor dat uw woning voor een zo goed mogelijke prijs verkocht wordt. Zo organiseren we bezichtigingen waarbij we van het allereerste begin tot nadat de kijkers de deur uitgaan er alles aan doen om hen een goed gevoel over uw woning te geven. Dit doen we door zowel met u als met hen mee te denken. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het kopen van een huis op gevoel gaat en een grote financiële beslissing is.

Tel: 040 2129088Woningaanbod

Een verkoopmakelaar die alles op alles zet voor de verkoop van uw woning in Eindhoven

Een van de manieren waarop wij als verkoopmakelaar in Eindhoven uw huis zo aantrekkelijk mogelijk maken, is door het verstrekken van overzichtelijke brochures. Deze zijn digitaal beschikbaar, maar ook in een fraaie gedrukte versie. Deze brochures bevatten professionele foto’s van het huis en vakkundig uitgewerkte plattegronden. Op die manier laten we het huis nog meer tot de verbeelding spreken van potentiële kopers en belichten we de mogelijkheden die de woning biedt nog eens extra. Daarom verkoopt u uw woning het beste met de hulp van onze verkoopmakelaar in Eindhoven.

Ervaar onze uitgebreide dienstverlening

Slippens Vermeer Makelaars in Eindhoven is meer dan een verkoopmakelaar alleen. Wij staan ook voor u klaar bij de aankoop van een nieuwe woning of de taxatie van uw huidige woning. Daarnaast geven we u een duidelijke indicatie van de kosten wanneer u ons als verkoopmakelaar inschakelt voor uw woning in Eindhoven. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 040 2129088 of een e-mail te sturen naar info@slippensvermeer.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen en op die manier uw wensen kenbaar te maken.

Het aankoop traject
  1. Een orienterend gesprek
  2. Wij gaan voor u op zoek
  3. Wij houden u op de hoogte
  4. We begeleiden u bij het bezichtigen
  5. Advies bij aankoop