De taxatie van uw huis in Eindhoven

De taxatie van een huis is een complex geheel. Een woning heeft namelijk verschillende waarden waar rekening mee gehouden moet worden bij de waardebepaling van uw huis. De marktwaarde is de waarde die uw woning vertegenwoordigt op de huidige markt. In het taxatierapport bepalen wij de marktwaarde. De marktwaarde is de waarde die uw woning vertegenwoordigt op de huidige markt. Dan is er nog de emotionele waarde, die is voor iedereen anders. Objectiviteit en onafhankelijkheid zijn dus erg belangrijk bij de taxatie van een woning.

Een nauwkeurige taxatie van uw huis in Eindhoven voor alle mogelijke doeleinden

Om wat voor reden u ook een waardebepaling van uw woning wilt laten doen, u kunt de taxatie van het huis met een gerust hart aan ons overlaten. Slippens Vermeer Makelaars in Eindhoven verzorgt namelijk de taxatie van een woning voor alle doeleinden:

  • Voor de aankoop of verkoop van een woning
  • Voor het afsluiten van een hypotheek
  • Voor fiscale doeleinden
  • Voor een contra-expertise

Onze beƫdigde NVM-makelaar maakt een onafhankelijke (NWWI) taxatie van uw huis die door alle banken en financiƫle instellingen geaccepteerd wordt.

Laat een betrouwbare waardebepaling van uw woning maken

Wanneer u op ons rekent voor de taxatie van uw woning in de regio Eindhoven, ontvangt u na afloop een nauwkeurige en officieel erkende waardebepaling van uw huis. Deze kunt u dan bijvoorbeeld inleveren bij de bank wanneer u een hypotheek gaat afsluiten. Ook in andere situaties waarin het van belang is om de marktwaarde van de woning te weten, biedt een waardebepaling van uw huis uitkomst. Na afloop heeft u namelijk ook bewijs van de marktwaarde. Natuurlijk varieert de marktwaarde van uw woning, waardoor deze waardebepaling slechts voor beperkte tijd nauwkeurig is.

Neem contact op voor een taxatie

Wilt u ons inschakelen voor de taxatie van uw woning of heeft u ons nodig voor de aankoop of verkoop van een woning? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2129088 of een e-mail te sturen naar info@slippensvermeer.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen en op die manier uw wensen aan ons kenbaar te maken.