De aankoop

De aankoop van een huis is voor veel mensen een spannende en niet alledaagse  gebeurtenis. Het is dan ook verstandig u hierbij te laten adviseren door een deskundig makelaar van Slippens Vermeer.

Onze dienstverlening bij de aankoop van een huis is op verschillende manieren mogelijk. In een vrijblijvend gesprek met u inventariseren we welke dienstverlening het beste bij u past. Op basis van uw wensen gaan wij voor u op zoek naar uw droomhuis of gaat u zelf op zoek naar uw droomhuis. Ook kan het zijn dat u al een huis op het oog heeft.


Eigen woningaanbod

In alle genoemde situaties begeleiden wij u bij het bezichtigen van de woning(en). Wij adviseren u over alle aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken: de marktwaarde, de ligging, de bestemming, de bouwkundige staat. Nadat wij uitvoerig met u hebben gesproken over deze zaken en u hebben geadviseerd over de prijs voeren wij voor u de onderhandelingen. Voor u de meest optimale prijs realiseren is voor ons de uitdaging. Maar we hebben ook oog voor andere belangrijke zaken zoals de aanvaardingstermijn en het juridisch goed vastleggen van de gemaakte afspraken. Als de koop rond is neemt de makelaar samen met u de koopakte door. Kort voor de notariële overdracht inspecteren we met u nog een keer de woning. Het aankoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, de overdracht, van de woning plaats. Ook na het transport bij de notaris zijn wij u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken.

Iedere opdrachtgever van Slippens Vermeer krijgt een financieel adviesgesprek aangeboden door een erkend hypotheek adviseur waardoor u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Het aankoop traject
  1. Een orienterend gesprek
  2. Wij gaan voor u op zoek
  3. Wij houden u op de hoogte
  4. We begeleiden u bij het bezichtigen
  5. Advies bij aankoop