Karakteristieke jaren 30 woningen in Eindhoven

Het is niet verwonderlijk dat veel mensen hun oog laten vallen op een karakteristieke jaren 30 woning in Eindhoven. Deze woningen kenmerken zich door prachtige details, zoals sfeervolle en suite deuren, granieten vloeren en prachtige erkers. Deze woningen stralen een zekere rust en warmte uit waarin veel mensen zich thuisvoelen. Wilt u ook de trotse eigenaar worden van een karakteristieke jaren 30 woning in Eindhoven? Dan staan wij graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

Verkoop uw karakteristieke jaren 30 woning met gemak in Eindhoven

Heeft u zelf een karakteristieke jaren 30 woning in Eindhoven en wilt u deze te koop aanbieden? Ook dan rekent u op ons. Indien gewenst verzorgen wij een taxatie van het huis om zo tot een goede verkoopprijs te komen. Vervolgens gaan we over op de verkoop van uw woning waarbij we alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat deze goed wordt verkocht. Dat betekent onder andere dat we de woning via diverse kanalen onder de aandacht brengen en professionele brochures printen die de hoogtepunten van uw huis extra benadrukken.

Vind de woning van uw dromen

Zoekt u een karakteristieke jaren 30 woning in Eindhoven? Dan vindt u in het uitgebreide woningaanbod van Slippens Vermeer Makelaars zeker wat u zoekt. Ons woningaanbod staat namelijk vol met prachtige jaren 30 woningen. Heeft u een woning gevonden die u aanspreekt? Dan plannen we snel een bezichtiging met u in! Neem contact met ons op door te bellen naar 040 2129088 of stuur een e-mail naar info@slippensvermeer.nl. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Het aankoop traject
  1. Een orienterend gesprek
  2. Wij gaan voor u op zoek
  3. Wij houden u op de hoogte
  4. We begeleiden u bij het bezichtigen
  5. Advies bij aankoop