• Persoonlijk advies
  • Taxatie van uw huis
  • Hulp bij aankoop

Uw huis in Eindhoven verkopen en de bijkomende kosten

Wanneer u uw huis in de regio Eindhoven gaat verkopen, wilt u natuurlijk wel een overzicht hebben van de kosten die dit met zich meebrengt. Natuurlijk kunt u zelf proberen om het huis te verkopen, maar vaak resulteert dit erin dat u het huis voor minder verkoopt dan mogelijk was. Bovendien is het verkopen van een huis voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het verstandig om deskundig advies in te winnen van een makelaar over het verkopen van uw huis en de bijkomende kosten. Reken hiervoor op Slippens Vermeer Makelaars.

Tel: 040 2129088Woningaanbod

Laat uw huis verkopen door een ervaren makelaar met overzichtelijke kosten

Schakelt u een makelaar in voor het verkopen van uw huis in de regio Eindhoven, dan maakt u misschien extra kosten, maar u haalt wel meer uit de vraagprijs. Bovendien wordt u volledig ontzorgt wanneer u onze verkoopmakelaar inschakelt voor de verkoop van uw woning. Wij ontvangen potentiële kopers tijdens een volledig verzorgde bezichtiging. Hierbij hebben we prachtige brochures klaarliggen met professionele foto’s en gedetailleerde plattegronden die de pluspunten van uw woning extra belichten. Het verkopen van uw huis werd nog nooit zo goed gedaan!

Schakel ons in als uw aan- of verkoopmakelaar

Gaat u uw huis verkopen omdat u al een nieuwe woning heeft gevonden, of moet u hier nog naar op zoek? In het laatste geval kunnen we u namelijk ook bijstaan als aankoopmakelaar. Bekijk het woningaanbod op onze site en ontdek de mogelijkheden. Wij hebben namelijk diverse prachtige jaren 30 woningen te koop staan in hartje Eindhoven. Wilt u meer weten over de kosten voor het verkopen van uw huis of ons inschakelen als uw makelaar? Bel dan naar 040 2129088 of stuur een e-mail naar info@slippensvermeer.nl. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Het aankoop traject
  1. Een orienterend gesprek
  2. Wij gaan voor u op zoek
  3. Wij houden u op de hoogte
  4. We begeleiden u bij het bezichtigen
  5. Advies bij aankoop