Beleggingen

Voor particuliere en institutionele beleggers wordt bemiddeld bij de aan- en verkoop van  onroerend goed beleggingen. We beschikken over de vereiste knowhow, marktkennis en financiële kennis. Bij ingewikkelde processen schromen we niet om externe kennis in te schakelen waardoor een complete bijdrage geleverd kan worden aan een succesvolle beleggingsstrategie.


Referenties

Ten behoeve van Corriente Bergen op Zoom BV werden deze kantoorruimten aangekocht. Het object, totaal groot ca. 500 m2, bestaat uit drie commerciële ruimtes en wordt voor langere tijd verhuurd aan onder meer Hypotheekvisie en uitzendorganisatie Accent.

Wij adviseerden Apotheek Vrijhoeve bij de aankoop van de winkelruimte op de begane grond. Tevens adviseerden wij een groep particuliere beleggers bij de aankoop van de appartementen welke deel uitmaken van dit woon-winkelcomplex aan het Raadhuisplein te Sprang-Capelle.

Voor een vastgoedfonds bemiddelden wij bij de verkoop van dit kantoorobject met winkelruimte in het centrum van Eindhoven. Het buurpand werd eveneens verkocht aan dezelfde particuliere belegger. Het totale metrage bedraagt ca. 1.440 m2 en is onder meer in gebruik bij Demmenie, Sportura en Hot Networkz.

Voor een particuliere belegger bemiddelden wij bij de aankoop van deze winkelruimte in het buurwinkelcentrum ‘Dijkcentrum’ in Roosendaal. Het betreft ca. 130 m2 winkelruimte welke voor lange tijd is verhuurd aan Mitra Slijterijen.

Wij adviseerden Corriente Nederweert C.V. bij de aankoop van deze nieuwbouw bedrijfsruimte welke prominent is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Pannenweg in Nederweert. Het betreft ca. 475 m2 kantoorruimte en 622 m2 bedrijfsruimte welke langjarig is verhuurd aan Stork Primoteq. Tevens adviseerden wij twee particuliere beleggers bij de aankoop van een soortgelijke bedrijfsruimte (ca. 180 m2 kantoorruimte en ca. 550 m2 bedrijfsruimte) welke in het hetzelfde complex is gelegen.

Wij adviseerden een particulier beleggingsfonds bij de verwerving van een kantoorcomplex met bedrijfsruimte gelegen op industriegebied De Hurk. De kantoor- showroomruimte van ca. 4.000m2 alsmede het magazijn van ruim 1.000m2 zijn langjarig verhuurd aan twee werkmaatschappijen van het bouwconglomeraat Saint Gobain

Wij adviseerden vastgoedfonds Corriente Venlo C.V. bij de aankoop van dit fraaie in aanbouw zijnde kantoorcomplex op bedrijvencentrum Noorderpoort in Venlo. Het complex bestaat uit ca. 1.400m2 kantoorruimte en 200m2 bedrijfsruimte en wordt voor langere tijd gehuurd door aannemersbedrijf Van Nieuwenhuizen & Jongen, onderdeel van Volker Wessels Bouw & Vastgoed. Het complex wordt medio 2011 in gebruik genomen.