Over ons

Of het nu gaat aan om de aan- of verkoop van een woning of om een gedegen advies over een vastgoedvraagstuk. De makelaars van Slippens Vermeer Wonen en Slippens Vermeer Bedrijfshuisvesting weten steeds door te dringen tot de kern van de zaak. Door alle ins and outs van uw vraag te kennen. Door een verfrissende en onderscheidende werkwijze. Gedreven, correct en kleinschalig – en dus flexibel. Altijd met oprechte aandacht voor het belang van de klant. En dat weten onze klanten te waarderen.

P.J. (Pascal) Vermeer

Register makelaar en taxateur O.G.

Pascal Vermeer is geregistreerd en gecertificeerd makelaar en is binnen Slippens Vermeer verantwoordelijk voor de aan- en verkoop en het taxeren van woningen. Hij kan varen op een jarenlange ervaring in de onroerend goed markt in de regio Eindhoven.

P.J.W. (Paul) Slippens

Register makelaar en taxateur O.G.

Paul Slippens is verantwoordelijk voor het commercieel onroerend goed en gespecialiseerd in bedrijfstaxaties en onroerend goed beleggingen. Hij is geregistreerd en gecertificeerd makelaar en kan varen op een jarenlange ervaring in de onroerend goed markt in de regio Eindhoven.

DRS. P.E.M. (CHANELL) VAN OS

REGISTER MAKELAAR En TAXATEUR O.G.

Chanell van Os is geregistreerd en gecertificeerd makelaar en is binnen Slippens Vermeer verantwoordelijk voor de aan- en verkoop en het taxeren van woningen. 
Zij studeerde Vastgoed en Makelaardij aan Fontys Hogescholen en studeerde daar in 2007 af. Daarnaast is zij in 2011 als Stadsgeograaf afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht.